Онлайн-відеоконференції з Google Meet і Duo

У ході навчання учасники висловили власні цікаві ідеї щодо конкретних напрямів використання запропонованої платформи. Дані відеозустрічей за умовчанням передаються між клієнтом і компанією Google через зашифрований канал. Meet дотримується стандартів IETF щодо безпеки, а тому застосовує протоколи DTLS і SRTP. У запрошення можна додати користувачів Microsoft Office, які бачитимуть зустрічі у своєму календарі Microsoft® Outlook®.

Спікер консультується у організаторів, друзів, колег. Додає гумор, пасхалки і готує жарт на випадок апокаліпсису. До виходу на сцену спікер знає все про тему доповіді, навіть більше. Тому я можу точно сказати, що доповідь веде фахівець своєї справи. Якщо так станеться, вилучіть посилання на зустріч і додайте нове. Користувач, який додасть нове посилання Meet, стане організатором події в календарі.

Ідеальне рішення для компаній будь-яких типів

Масштаб IT Arena, як і кількість учасників конференції продовжує зростати кожного року. У 2016 році подія зібрала більше 1800 учасників, у 2017 – 2300, а у 2018 кількість відвідувачів зросла до понад 3300. У 2019 році IT Arena відвідали понад 3800 учасників, а у 2020 році до 4076 учасників. У 2021 році IT Arena зібрала рекордну кількість учасників – 5345.

Одного разу мені майже вдалося отримати одну з таких стипендій — я була 4-ю в рейтингу, проте стипендії могли отримати лише троє. Якщо ви користуєтеся пакетом Google Workspace, для кожної зустрічі автоматично генеруватимуться дані для підключення з телефону. Учасники зможуть легко приєднатися зі смартфона, просто натиснувши кнопку.

Залишайтеся на зв’язку

Завдяки участі у конференціях мені вдалося закрити сесію на відмінно та навіть отримувати стипендію. Комп’ютерна Академія IT STEP – повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Авторські методики, викладачі-практики, 100% практичних занять. Ви можете поділитись одним і тим же посиланням https://deveducation.com/uk/events/prihodite-na-mitapy/ з усіма учасниками зустрічі. Завдяки цьому корпоративному засобу для відеоконференцій на базі надійної та захищеної глобальної інфраструктури Google ваша команда зможе завжди залишатися на зв’язку. Meet включено в пакети Google Workspace і Google Workspace for Education.

Навіщо ходити на мітапи і it-конференції

Це подія для тих, хто хоче бути у курсі розвитку IT-індустрії в Україні та всьому світі. Вперше IT Arena проводилася у жовтні 2014 року на стадіоні «Арена Львів». Або ви віддасте ядерку, або ми вас вважатимемо країною рівня КНДР з відповідними наслідками. Засоби безпеки, конфіденційності й відповідності вимогам у наших продуктах, зокрема в Meet, регулярно проходять незалежну перевірку. З повним списком сертифікатів і атестатів можна ознайомитися в інформаційному центрі відповідності. Щоб ефективно працювати з дому за допомогою Meet, ознайомтеся з нашими практичними порадами для віддаленої роботи.

Навіщо ходити на конференції?

І теми не завжди вузькоспеціалізовані, організатори додають різні доповіді про взаємодію з командою, про думку з боку дизайнерів та інше. Мітап — це неформальне зібрання фахівців для обговорення питань і передачі знань. Саме неформальне, учасників IT-мітапа не змушують сидіти в задушливих краватках і з нудьгою чекати закінчення нудної лекції.

Навіщо ходити на мітапи і it-конференції

З цього можна зробити висновок, що мітап — це весело і інформативно, але кому варто ходити на подібні IT-події? У Meet немає функцій і програмного забезпечення, які відстежують дії користувачів. Google Meet відповідає тим самим суворим вимогам щодо забезпечення конфіденційності та захисту даних, що й решта корпоративних сервісів Google Cloud. Заповніть, якщо ви не проти, щоб ми могли зв’язатись у випадку потреби. Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар’єрних можливостей. Наша SMM-ниця й копірайтерка Анна Гріньова за час навчання в університеті отримала аж 6 іменних стипендій, без урахування тих, що йшли у парі з навчанням за обміном.

Чи відповідає Google Meet моїм галузевим вимогам?

Спікери завжди намагаються поліпшити свої доповіді так, щоб ніхто не нудьгував, вводять інтерактив і приправляють все часткою гумору. Якщо перенести подію в неосновний календар і вийти з організації, перш ніж відбудеться зустріч, посилання на зустріч не працюватиме. Учасники зустрічі зможуть знайти подію в календарі, але не зможуть скористатися посиланням на неї. У таких випадках набір доступних для зустрічі функцій залежатиме від правил, які визначив для відеоконференцій організатор події. Тобто для користувачів Google Workspace будуть доступні функції, які передбачає їхня підписка та налаштування в Консолі адміністратора Google Workspace.

  • На мітапе познайомишся з різними напрямками, це допоможе у виборі.
  • Зауважте, що залюбки зв’яжетеся з цією людиною після конференції.
  • У мобільних додатках Gmail і Meet можна переглядати всі заплановані на день зустрічі та легко приєднуватися до них.
  • Одного разу завдяки публікації наукової статті та виступу на одній зі студентських конференцій, мені вдалося отримати додаткові бали й отримати підвищену стипендію.

Якщо ви вже користуєтеся Google Workspace, просто ввійдіть у свій наявний обліковий запис. Якщо ви вже користуєтеся Gmail, Google Фото, YouTube чи іншим продуктом Google, просто ввійдіть у свій наявний обліковий запис Google. Іноді шлях до виступу на конференції нагадує складний і досить стресовий квест.

Підключайтеся з офісу чи віддалено

Мені ще не доводилося бувати на IT-мітапах, після яких я шкодувала про витрачений час. Google Meet у складі Google Workspace допоможе забезпечити дотримання вимог Закону “Про звітність і безпеку медичного страхування” під час віртуальних прийомів пацієнтів. Також користувачі Google Workspace можуть безпечно зберігати дані на Диску та приймати електронні реєстраційні форми.

Ви можете дізнатися більше про нашу політику конфіденційності та файлів cookie. Зіркові спікери та неймовірна комп’ютеризована ведуча Аріна підняли конференцію на новий рівень. Марафон інформативних доповідей тривав 2 дні, а третій день був більш практичним – серія мітапів, які відбулися в 9 локаціях у центрі міста.